A Time magazin híres sorozatában minden évben megválasztja az év emberét, ami jó ötven évvel ezelőtt például a magyar forradalmár volt. Mostani postunk szempontjából azonban a 2006-os választás az érdekesebb, amikor is a webkettőnek, a tartalommegosztásnak, főleg a netes korszaknak köszönhetően az év embere az olvasó (You) lett.

Ezen a vonalon mozogva választottuk meg titeket rendhagyó Apple-csajnak, ha már egyszer maga a post is rendhagyó abból a szempontból, hogy szombat reggel írom, pár órával ezelőtt, hogy Ádámmal és a lányokkal lelépnénk abba a zalakarosi hotelbe, ahol annak idején kitaláltuk az Appleblogot.

Szóval hogy érthetőbb legyen, mire gondolunk: eddig jellemzően olyan csajok fotóit közöltük, akik híresek valamiért, színészek, énekesek, médiamogulok, esetenként halott francia pankrátorok, most viszont arról az oldalról szemezgettünk, amit már nagyon sokan beküldtetek. A Djmick.co.uk-n található összeállításban mindenféle csinos lányok fotózzák magukat kevés ruhadarabban a tükörben iPhone-nal, ami a webkettő szerintem legértelmesebb és legcsodálatosabb felhasználási módja. Éppen ezért arra bíztatunk mindenkit, hogy fotózza le magát vagy barátnőjét egy iPhone-nal a képen, és küldje el az Appleblognak, hadd lássa mindenki, milyenek a magyar csajok.

Addig is bedobunk pár képet kedvcsinálónak, ha meg több kell, katt a linkre.