Ennek is el kellett jönnie, bár csak este mutatják be az iTabletet (ha mégsem, az élő közvetítés közben egyszerűen megölöm Handrást és Angelday-t, ők meg engem), egy szoftvergyártó máris bejelentette, hogy alkalmazást készít rá. A Stand Alone elárulta, hogy a népszerű Crosswords nagyobb verzióján dolgozik, ahogy a cég vezetője mondta, méretesebb kijelzőre is elkészítik a programot, hiszen az "Apple tablet lesz a legjobb hardver az iPhone óta", ami óriási lehetőséget ad a fejlesztők kezébe.

Ahogy a Tuaw is megjegyzi, a történelem itt zajlik a szemünk előtt, bejelentettek egy alkalmazást egy még nem is létező eszközre, mostantól a lehetőségek határtalanok. Fizessük be még meg nem született gyerekünket egy drága egyetemre, vegyünk flancos távirányítót a meg nem vett, 130 centis ledes lcd-hez és ha egy mód van rá, szerezzünk be egy wunder-baum-illatosítót (lehetőleg kókuszosat) a garázsban nem álló, tavasztól kapható Alfa Romeo Giuliettához.

De hogy egy további izgalmas részletet is közöljek: az egyik legnagyobb amerikai könyvkiadó vezetője elismerte, hogy este bemutatják a Tabletet, és hogy azon az iPhone módosított OS-e fut majd, és azt is elárulta, hogy cégeik már régóta tárgyalásokat folytatnak egymással. Szóval könyvolvasásra is alkalmas lesz a kütyü, ahogy arról egyébként korábban is írtunk már.

 

Share