Szerda este várhatóan bemutatnak egy rakás izgalmas Apple-terméket, van esély rá, hogy az iPhone premierje óta a jelenlegi lesz a legizgalmasabb event. Bár most nem lesz helyszíni tudósítónk, mint a legutóbbi iPod-bemutatókor, azért készülünk néhány csemegével az eseményre.

Egyrészt kitöltöttük Greg bingóját, ebben a hazai Apple-holdudvar ismertebb bloggerei próbálják megtippelni, hogy milyen lesz a Tablet. Íme a jelenlegi állás:

Jól látszik, hogy mindannyian biztosra vesszük a Tablet bemutatását, ha ez elmaradna, nem lehetetlen, hogy egyszerűen kinyírnánk egymást. Szerencsére az Appleblogot ketten írjuk, szóval ha az egyikünk el is esik, a másikunk még itt marad, hogy beposztolja a mészárlást. Persze sokkal nagyobb esély van arra, hogy együtt sírva, vigadva, potyogó könnyek kíséretében nézzük végig, ahogy Steve Jobs előrántja valamelyik testnyílásából a legújabb szövetséget (iTablet!).

Főleg, mert néhányan egy helyen leszünk a jeles pillanatban, és ez a másik nagy meglepetésünk: Handrással és a Plastikkal közös erővel tudósítunk majd az eseményről, mindhárom blogon ugyanazt a közvetítést olvashatjátok majd, amiben mindhárom blog véleménye, észrevétele, kommentárja benne lesz. Így tudjuk garantálni, hogy minden apróságról tudósítunk, nem maradunk le semmiről, és a kellően sokszínű posztolás is pöpec módon pipálva. Szóval egységes erővel lépünk fel ezekben a vészterhes időkben. Szerda este héttől közvetítés, MÁR NE MENJETEK SEHOVA!

Addig is unaloműzőnek itt egy Engadgeten megjelent képregény, amit KeleMan fordított le nektek magyarra:

Share