Legalábbis úgy tesz. A német óriás twitter-oldalán ugyanis rövid időre feltűnt az alábbi felhívás:

Apple iPad - március 1-től a Media Marktban csak 499 euróért T-Mobile Complete L szerződéssel, egyébként 899 euró.

Ez forintba átszámolva 135 ezer és 245 ezer forint, amerikai dollárba konvertálva, figyelembe véve egyéb Apple-termékek átszámítási arányát, 599 és 999 dolláros árat kapunk az iTabletért, minek neve iPad.

A tweetet gyorsan törölték, de addig már retweetek és screenshotok sora tárolta a bizonyítékot. Ez általános igazság, ha úgy akarsz hibázni, hogy az mindenképpen kiderüljön, a twitteren érdemes megtenni.

Kérdés, hogy hiba-e, ami történt, szivárogtatás vagy kitolás. Én nem nagyon hiszek a hibában, a Media Markt nem is lehetett birtokában ilyen információknak (hacsak nem a pletykákból, ami nem hír), a szivárogtatáshoz pedig ez túl sok adat. Vagyis az én verzióm szerint a Media Markt közösségioldal-szakértője (ilyen pozíciók a Vodafone-T-Mobile eset óta nálunk is szaporodnak ld. Pannon álláshirdetései) busongott egyet az életén valamelyik kocsmában, aztán felment az irodájába, elküldte ezt a tweetet, kuncogott egy sort, megpróbálta kivetni magát az ablakon, de egyik sem volt nyitható, ezért hazament és elaludt.

Imiapeknek köszi a tippet.

Share