Napirend előtt: mostantól MINDEN postban megpróbáljuk elrejteni az iTablet-szót, függetlenül attól, hogy annak van-e bármi köze az adott témához!

Látszik, hogy amióta a Greenpeace beszólt az Apple-nek, és a környezetszennyezés gennyedző alvilági urának nevezte azt (nem ezekkel a szavakkal), a kaliforniai cég összekapta magát, és mindent megtesz a zöldségekért, egyébként nagyon helyesen. Már az egyik legutóbbi felmérés is a leginkább környezetbarát cégek közé sorolta az Apple-t, de ha a most nyilvánosságra került szabadalmukat is megvalósítják, akkor feljutnak a zöld mennyországba, közvetlenül a kínai piacos, napelemes számológépek mellé.

Szóval a 2008-as leírás egy olyan hordozható eszközről, iPodról, iPhone-ról (VAGY iTABLETRŐL!!!) szól, aminek mindkét oldala be lenne vonva napelemmel, ezek gyűjtenék a működtetéshez szükséges energiát. Napfényben gyakorlatilag csak ezek látnák el élettel a készüléket, az olyan extrém helyzetekben viszont, amikor azt a zsebünkbe dugjuk a kütyüt, a normál telepről működnének.

Jópofa ötlet, lájkolom. 

Share