Mint azt már korábban tudni lehetett, január 27-én lesz az Apple következő show-ja, most azonban már nemcsak a pletykákból, hanem a kaliforniai cég meghívójából is ismerjük a dátumot. De nem is ez a lényeg, hanem a szlogen: "Gyere el, hogy megismerd a legújabb teremtményünket".

Na most ha ez nem egy emberi testrészekből összerakott, újraélesztett, zöld teremtmény lesz beépített Mini DisplayPorttal, akkor jövő héten megismerjük az iTabletet.

Ádám update (ez nem olyan, mint a Norbi update):

Névtelen források azonban már azt is tudni vélik, mi lesz még a nagy napon. A pletykák szerint új iPhone biztosan nem (nem tudom, mi alapján feltételezte ezt bárki is), viszont lesz új iPhone OS, aminek minden bizonnyal szintén lesz köze az új hardverhez.

Bemutatják állítólag az iLife 2010-et is, és az iWork új verzióját, ami tulajdonképpen a programcsomag touchscreenes verziója lesz.

Valamint érkeznek majd a szokásos demók is, ezúttal azonban nagyobban, az Apple már hetekkel ezelőtt megkérte ugyanis a fejlesztőket, hogy készítsenek egy "fullscreenes" verziót az alkotásaikból januárra. Ők is fellépnek tehát. Hosszú estének ígérkezik, Csabával már most elkezdtük inni a kávékat redbullal.

Share