Bár Steve Jobs többnyire remek húzásairól és előremutató döntéseiről híres, időnként ő is hibázik. Szerencsére ilyenkor a sors közbeszól, és nem hagyja, hogy hülyeséget csináljon. Mint például amikor visszatérése után nevet keresett az új asztali gépnek: azt már tavaly óta tudjuk, hogy az iMac-brand nem Jobsnak, hanem Ken Segallnak köszönhető, sőt, a vezér első körben lesöpörte az asztalról az ötletet és helyette a sajátjával állt elő, ami Segall szerint egyszerűen rettenetes volt.

A szorit egy korábbi posztban találjátok, az azonban eddig titok volt, hogy pontosan mi pattant ki Jobs agyából, főleg mert azt nem is lehetett felhasználni, hiszen már levédette a Midiman-nevű vállalat. Szerencsére. Éppen ezért végül visszatértek az eredeti ötletekhez, amik közül az Erő nagy fintorogva kiválasztotta az iMacet, és ezzel meghatározta az Apple 21. századi termékpalettájának nevét: jöhettek az iBookok, az iPodok, az iPhone-ok.

Eddig tehát titok volt, hogy pontosan milyen nevet akart adni Jobs a gépnek.

Most azonban kiderült, és annyit mondhatok, tényleg rettenetes. Csak az kattintson, aki elég erőt érez magában, hogy elviselje az elviselhetetlent.

A rettenetes poklot!

Az operettel egybekötött Michael Flatley-koncertet!

Szóval a gépet úgy hívták volna, hogy:

ManBook, ManPod, ManPhone, sálálálálá!

 

Share