Új év, új szokások, és most nem arra gondolok, hogy Ádámmal ezentúl színes parókában próbálunk további olvasókat toborozni, hanem hogy bewebkettesedett az Appleblog.

Mit jelent ez? Három dolgot: egyrészt egy ideje van már saját közösségi oldalunk az Indán, de ami a lényegi újítást jelenti: pár napja ott vagyunk a Twitteren, és végre kihasítottunk magunknak egy aprócska szeletet a Facebookból is, ahol egy saját Appleblog-oldalt hoztunk létre.

Mire jó ez? Idővel kiderül. A Twitteren és a Facebookon nyomon követhetitek az Appleblog történéseit, ha megjelenik egy post a blogon, az rögtön felbukkan a kérdéses oldalakon is, illetve ha tetszett egy bejegyzés, akkor ti is tovább nyomhatjátok a saját követőiteknek az infót. Facebookhoz külön gombot is pakoltunk az oldalra, és nemsokára a Twitter is kap egy kapcsolót.

De a két felület persze sokkal több lehetőséget nyújt, amikkel élni is fogunk: több személyes tartalom, Apple-related-vélemény és olyan hír fog megjelenni ezeken az oldalakon, amik valamiért nem férnek bele az Appleblogba, mégis, fontosnak érezzük, hogy beszéljünk róluk. Főleg azok a gondolatok kapnak majd itt teret, amiket Ádámmal egymással szoktunk váltani, és amiknek egyszerűen nem jutott idáig felület.

Szóval azt tanácsolom nektek, hogy kövessetek minket Twitteren és Facebookon is, like-olni fogjuk!

Share