Európa egyik legszínesebb városába is ellátogatott Utazó iPhone-unk. A Párizs szót hallva nekem egyszerre ugrik be a Szajnában úszó, egyszer hugenotta, másszor pápista tetemek, a Bastille szétvert falai, a legnagyobb impresszinosták abszinttól mámoros duhajkodása és Amelie kertitörpéje (ez utóbbi teljesen érthető egy olyan rovatban, amit pont az a törpe ihletett).

Utazónk persze gyorsan alkalmazkodott az ottani könnyed életmódhoz, és mindjárt két olvasónkhoz is hozzácsapódott. Az első képet Szifonpatróna küldte.

Csabát megelőzve, mi is kiruccantunk Párizsba a barátnőmmel egy romantikus hosszúhétvégére. Szerencsére az időzítés tökéletes volt, sikerült még kihasználni az igazi indiánnyár varázslatos hangulatát. A fotó a Champs-Élysées-n készült, háttérben a Diadalív (Arc de Triomphe) látható.

András képén a híres louvre-beli üvegpiramis előtt pózol Utazónk.

Kaptunk képet egyébként a nemrégiben megnyílt új párizsi Apple Store-ról is. A kép érdekessége, hogy az előbbi fotóhoz képest kábé 50 méterre a Föld középpontja felé készült, ugyanis az idén megnyílt üzlet a hírös piramis alatt található.