Azt eddig is tudtuk, hogy amíg a Psystar nem ír alá megállapodást, akármit is kitalálhatnak, a héten azonban megszületett a 17 hónapos per hivatalos lezárása. A Psystart eltiltották a módosított Mac OS X-ek eladásától, és mindennemű olyan tevékenységtől, aminek eredménye a pc-ken megjelenő almalogó.

Noha ez utóbbit minden létező megközelítésből megtiltották a Psystarnak, úgy tűnik, a passzusok nem egyértelműen vonatkoznak a Rebel EFI nevű programra, ami gyakorlatilag megágyaz a hacintoshra mászó Mac OS X-nek. Legalábbis Aslup bíró nem tért ki külön erre. Az indoklás: a Psystar nem adott elég információt a bíróságnak azzal kapcsolatban, mi is az a Rebel EFI, ezért nem is tilthatják be a forgalmazását.

Ennek ellenére a bíró leszögezte, hogy ha tovább árusítja az 50 dolláros programot a Psystar, könnyen abban a helyzetben találja magát, hogy a bírósági döntés megsértése miatt ismét előtte kell megmagyarázni, mi is az a Rebel EFI. És akkor már nem sumákolhatja el a dolgot.

A Psystar láthatóan még gondolkozik, weboldalán még elérhető a Mac OS X telepítését elősegítő program, de nincs mellette ár.

Végeredmény tehát Apple-Psytar 1-0, ahol az egy valójában 2,7 millió dollár kártérítés és teljes útzárlat.