Hivatalosan is megvásárolható az AppStore-ban az iVideo Camera nevű alkalmazás (0,79 euróért, vagyis 530 forintért, ezért még elszámolok a bankkal, mivel ez nem az első ilyen eset), amivel videofelvételt lehet készíteni első és második generációs iPhone-okkal is. Szar videofelvételeket, hogy pontos legyek.
 


Sőt, szar, maximum 35 másodperces, 160-szor 213 pixeles, 3 fps-es videókat. De hé, végül is videókat lehet vele készíteni, nem ezt akartuk?

A minőség egyébként pont olyan, mint amit a Cydiában a feltört telefonokra már évszázadok óta elérhető ingyenes megoldásoktól kapunk, erős nappali fénynél, ha megkéred a gyerekeket, hogy lassan ugráljanak, végül is kivehetőek a formák. Most viszont bárki fizethet azért, hogy megnézze, mit nem fog soha használni családi vagy baráti események megörökítésére.

update: a különös átszámítás problematikája magától feloldódott egy logikai buborékban, ugyanis a netbankon már a helyes összeg, 210 forint van lekönyvelve. Az sms-ben más összeget adnak meg, hogy miért, rejtély. Bodonyi László kommentjét itt olvashatjátok, aki abból már érti, fordítsa le, mert nekem még úgy sem kristályos. Reden 87-nek köszönjük a tippet.