Többen is meggyanúsították Utazónkat, hogy az osztrák-magyar követként ledolgozott egy hét alatt még arra sem vette a fáradtságot, hogy megismerje a szomszéd ország kultúráját. Ezt ő határozottan visszautasítja, bizonyítékképp eljuttatott hozzánk két képet is az Ausztriában töltött vakációjáról.

Persze két pasival ment a kis kurva, de hát mit tegyünk, szereti a változatosságot.

Első képünket mukinyúl késztette, aki dupla randit szervezett: barátnőjével és az Utazóval együtt a bécsi Praterben ült fel az óriáskerékre. A kép további érdekessége, hogy egy 2G-s iPhone-nal készült, akivel hősünk igyekezett megismerkedni, de láthatóan ő még nem ébredt öntudatára.

Második képünket Robi lőtte, aki ugyancsak zsebében hordva vitte a randira Utazónkat. Persze kiderült a titok, és most rajtunk keresztül is kétségbeesetten üzeni Bébibogyójának, hogy csak őt szereti.

A kép Hallstattban készült, a kiásott halottak városában. Itt ugyanis sokáig az volt a gyakorlat, hogy tíz évenként helyhiány miatt kiásták az elhunytak csontjait, amiket megszárítottak a napon, majd koponyafestők láttak neki, hogy különböző motívumokat és a halott nevét pingálják rá a koponyára. Még a huszadik században is gyakorlat volt az ilyenformán értelmezhető feltámadás.