Joel Comm videója következik, ő az, akinek a nagysikerű iFart programot, Csaba egyik kedvencét köszönhetjük. Az alkalmazás minden idők 12. legsikeresebb AppStore-programja az AppShoppers szerint (szórakoztatás kategóriában), ez nem is csoda, hiszen nyilván számtalan küzdelmes munkaórát, családi elhidegülést és télen is nyitott ablakokat kívánt meg a program fejlesztése.

A programozó most a korábbinál is alacsonyabbra tette a mércét, egy nagy, zöld gombot tervezett, amit megnyomva a klasszikus kasszanyitás hangját hallhatjuk. Ennyit tud, nem többet.

Általában itt a blogon is nekimegyünk a többször is hibázó Apple-cenzúrának, én most mégis megköszönöm nekik, hogy eggyel kevesebb ikont kell átlapoznom, mire a több mint 100 ezer darabos üzletben találok valami használhatót.

Abban azonban igaza van a fejlesztőnek, hogy hasonlóan értelmetlen alkalmazások tömege van már az AppStore-ban. Példakánt hozza fel a halleluja-gombot, a sikító gombot, a fakopogás-szimulátort és a tartsd az ujjad a gombon-alkalmazást, és igaza van, ennyit a pénztárgéphangot utánzó borzalom is tud.

Mondanom sem kell, hogy a programot a minimális funkcionalitás miatt dobták vissza. Comm a vádat nem is cáfolja, ő a következetlenségre hívja fel a figyelmet.