Ismeritek azokat a világfájdalmat hordozó embereket, akikbe már annyira beleégett ez az érzés, hogy csendben, görnyedten tűrnek, összeszorított foggal, holott valószínűleg csak egy fizetésemelés, egy vállveregetés vagy egy kiadós szex hiányzik az életükből?

Ilyen lehetett az a dizájner is, aki - miután becsületesen segget nyalt és rendszeresen túlórázott -, kénytelen volt rájönni, hogy a szerződése még mindig határozott idejű, és nem hosszabbítják meg.

A munkatársa szerint nem beszélt senkinek az érzéseiről, csendben tűrt. A képen látható alkalmazást nyilván egy nekibúsult pillanatában írta, a következő figyelmeztető szöveggel:

A szarként kezelt dizájner váratlanul kilépett. A céget és a többi munkatársat nem érinti a hiba. Bökjön az újratárgyalásra az új szerződés érdekében. Bökjön a HR-re, hogy rájöjjön, mennyire rábaszott.

Sajnos egyik gombnak sincs funkciója, a csávó nem töltött sok időt a felugró ablak létrehozásával. El tudom képzelni, ahogy a bús dizájner magába roskadva gépeli az ablak szövegezését. Még akkor is, ha esetleg nem igaz a történet.