Utazó iPhone-unk tehát sorra próbálja ki a pénzkereseti lehetőségeket, persze szigorúan olyanokat, amik minél több utazással járnak. Mert hát szeret utazni. Ezért ez is a neve.

Volt már autós asszisztens meg külügyes, most azonban rájött, melyik munka feküdne neki leginkább. Ugyanaz, amiről a lányok nagy része hiszi ugyanezt tinédzserkorában, mert sok utazással lehet sokat keresni. Modellnek állt.

A képet a London Eye-on készítette nekünk Handrás (volt türelme kiállni a sort). Háttérben a Big Ben, Parlament. Tegye fel a kezét, aki emlékszik a Családi vakáció idevágó részére, amikor Chevy Chase nem boldogult a többsávos körforgalommal. Big Ben! Parlament!

Aki nem:

Persze hol volt az a 2006-os győri körforgalom (bocsánat: körgeometriás csomópont), bájos sávjaival, lámpáival, felfestéseivel. Nekem még ugyan nem volt problémám ott, nagy gázzal mindig kijövök, de ismerek olyan női sofőröket, akik a sátán tanyájának tartják, és messze elkerülik azt a helyet. Megérte csinálni belőle mindjárt kettőt, ami úgy kellett a tokióival versengő kisvárosi forgalomnak, mint Balatonnak a völgyhíd.