Így jár, aki egész évben nyaral, és ráadásul blogon reklámozza magát. A CIA, az oroszok (az oroszok?) és az APEH ellenőrei is rászálltak szegény utazónkra, aki kénytelen volt emiatt munkába állni, hogy elterelje magáról a figyelmet.

A probléma az, hogy tervei szerint csak néhány hétig nyomja az ipart, és kiszámolta, hogy a jelenlegi életszínvonal fenntartásához kábé 160 ezer forintos órabér szükséges erre az időre. Szerencsére megtalálta magának Qkac-ot, aki blogja készítéséhez vette segítségét, cserébe fiktív számlák özönével látta el a befenyített telefont.

A kép itthon készült, ellenben ez egy szó szerint utazó, mi több, dolgozó iPhone. Éppen a blogomhoz készíti a következő poszt mellékletét. A blog gondolata már régóta megfogalmazódott bennem, és volt is videózásra képes telefonom, egy N73-as Nokia, de amíg a 3GS ki nem jött, esélyem sem volt a napi posztolásra, és az ott látható minőségű videók tömeges gyártására, szerkesztésére. Most meg a nagyját direkt a telefonon intézem, még gépet sem használok hozzá, csak speciális vágásoknál.

Egyébként az utazó nemcsak itthon dolgozik, hétvégenként külsőzést is vállal, ezen a képen például Franciaországban, a  Le grau du roi-ban látható a hűlt helye, merthogy elment fagyizni (a képet Szeder Gábornak köszönhetjük).

Szóval rájár a rúd utazónkra, ha tudtok neki valami állást, szóljatok. Hideghívás és masszírozás kizárva.