Egyszerű, bárki által könnyen elsajátítható megoldást kínál a klóngyártó, aki a folyamatban lévő per ellenére igencsak aktív. Az új termékük, a Rebel EFI nevű program pedig nagyobb sikerre számíthat mint eddig bármi, amit a cég árult. 38 mozdulattal ugyanis bárki feltelepítheti a Snow Leopardot egy Intel Core 2 Duo, Core 2 Quad, Core i7 vagy Xeon (Nehalem) procival szerelt pécére.

Ugyan a progi majdnem kétszer annyiba kerül, mint maga az operációs rendszer, nagy sikerre számíthat, hiszen a hackintoshozás rejtelmei iránt nem annyira érdeklődők is kipróbálhatják a Mac OS X-et. A programnak ingyenes változata is van, de ez kevesebb hardvert támogat, és csak két óráig működik, szóval értelme nincs sok.

Úgy érzem, hogy nemsokára óriási csata következik az Apple és a Psystar között, hiába adta be mind a két fél a bíróságra a tárgyalás mellőzésének kérelmét. Ezzel a lépéssel a Psystar nemhogy meghúzta a macska bajszát, de egy háromméteres nekifutás után jobb lábbal fejbe rúgta. Metaforikusan, persze.