Na, ezért a képért különdíj jár Freddynek és az utazó iPhone-oknak, akik Izlandon pózoltak a gigantikus fröcskölés előtt. De át is adom a szót a kép szerzőjének, akinek ezúton is elismerésünket küldjük.

A képen egy 2G és egy 3G iPhone látható, a háttérben az izlandi Strokkur gejzírrel, ami mindössze pár lépésnyire van a minden gejzírek névadójától, a Geysirtől, ami maga is egy gejzír, de manapság már nem lehet számítani rendszeres kitörésére. Megjegyezném, hogy azokhoz a képekhez képest, amik eddig megjelentek és jellemzően valami statikus dologgal a háttérben készültek, egy ilyen kép elkészítése egy kiadós öntökönszúrás. Merthogy ez a látvány csak kb. 6-10 percenként fordul elő, és bizony csak néhány másodpercig tart. Ennek következtében lehet számítani percekig fagyos kézzel, merev derékkal ácsorgásra, hogy aztán amikor megmozdulsz, hogy némi vért juttass gémberedő végtagjaidba, elmulaszd a látványt.

Szinte érzem az északi fagyos szeleket a kezemen, ahogy elnézem a képet, a hangszórókból meg szól a Röyskopp What Else Is There címűje. Meg egyébként is, fázik a lábam, itt az ősz.

Ja, ha van kedvetek képet küldeni, ide jöhet.

Szuper vagy, ez a helyes irány. A második megállóhoz egy kis segítség: fusd át az Apple-csaj-rovatot, és keress egy meglehetősen szőrös bombázót. A lábai alatt ott lesz a titok.