Na, ez egy tipikusan olyan kép, amitől a férfiak többségének nadrágjában megmoccan valami. Forma-1-es autó, egy B-25 Mitchell bombázó (nagy a pofám, öt perce még azt sem tudtam, hogy repülőgép-e). Dugattyúk, szelepek, gépzsír, száguldás. Mi mást lehetne kívánni az életben, hahaha?

Utazó iPhone-unk is elment a Red Bull kiállítására, a salzburgi 7-es hangárba, m. és - állítása szerint - őszintén lelkesedő felesége társaságában (ő tükröződik a telefon kijelzőjén), hogy eldöntse: kereket vagy szárnyat szereltet fel magának. Persze az utóbbi mellett döntött, hiszen eszébe jutott, hányszor esett ki fejenállás közben a mellényzsebből.

A képen látható repülőgép egyébként arról is híres, hogy 1945-ben egy ilyen csapódott be az Empire State Building 79. és 80. emelete közé, aminek következtében 14 ember halt meg, köztük a két pilóta. A lángokat 40 perc alatt megfékezték, de egy közeli házban is kellett oltani: az egyik hajtómű ugyanis átütötte a felhőkarcolót, és a szomszédos tömb egyik penthouse-ára esett. Strange things happen all the time.

Pluszpont jár annak, aki megmondja, melyik film meghatározó mondata volt ez.