Komolyan mondom, lassan apróhirdetés-rovatot fogok indítani a blogon. A múltkor, miután leírtam, hogy mekkora egy szar, sikerült elpasszolnom a HP 914c-m, amin annyira felbuzdult egy haver, hogy megkért rá, próbáljuk meg eladni az iPod Touch-csát is (táccsát, mi?).

Szóval Tamást az a szerencse érte, hogy a francia rokonától kapott egy új generációs, 64 gigabájtos iPod Touch-ot, pechére azonban van már egy iPhone-ja, és inkább az mp3-lejátszót adná el. Szóval akinek kell, az viheti akciós áron 79990 forintért, ami azért lássuk be, valójában 80 ezer forint. A készülék új, a csomagolás bontatlan, mintha most kapták volna le a kínai gyártósorról.

Jó hír, hogy a cucc 40 ezerrel olcsóbb, mintha a boltban vennéd, szóval az ár egyharmadát megspórolod, rossz, hogy ajándék lévén sajnos számlát nem kapott hozzá, szóval a érvényesíthető garancia nincs a garancia problémás lehet, bár a kommentek szerint nem az, mert serialt néznek. Bizonytalan vagyok, mindenesetre a kirívóan alacsony árat a számlanélküliség magyarázza.

Állítólag kapok egy Gere Kopárt, ha sikerül elpasszolnom, amit majd az egészségetekre koccintva fogok elfogyasztani. Akit érdekel, az a post tetején, a nevemre kattintva írhat nekem mailt az ügyben.