Mindenki nyugodtan hátradőlhet, az iPod-utánzatokat bemutató sorozat nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen szartam rá. Most azonban ott folytatom, ahol abbahagytam, sőt, Atsivval közösen tovább megyünk, és megcélozzuk az égóceán végtelen ragyogását!

Egyik leghűségesebb olvasónk egy hamisított shuffle-lel lett gazdagabb, aminek főleg az a speciális tulajdonsága, hogy az aktuális iPod-generációt másolja. Már ami a külsőségeket illeti, mert belülről egy ostoba majom. Szóval a lényeg, hogy most nemcsak egy fotónk van, hanem egy rövid írásunk is, fogadjátok szeretettel Atsiv tapasztalatait:

Ha csak a dobozában látnám, akkor tényleg elhinném, hogy eredeti. Az adatkábel, fülhallgató szinte ugyanaz, 4 gigabájtos, akku nem tudom meddig bírja, de a váz olcsó műanyag,a LED elég hülye helyre került (a lejátszó aljára) és ami tényleg átverés: a shuffle-klón nem tudja a shuffle-módot!

Ja. és ami abszolút kicseszés, hogy almás tatyót is adtak hozzá, VoiceOver nincs, sőt a hosszúkás gomb a fülhallgatón csak dísz, a hangerő-szabályzóval lehet lépkedni a számok között, hangosításnál hosszan nyomva kell tartani a gombot, de beszéljenek helyettem a képek: