Szeptember kilencedikén lesz a Rolling Stones dal után "It's only rock and roll, but we like it"-névre keresztelt rendezvény. Természetesen semmilyen hivatalos információ nincs azzal kapcsolatban, hogy mit mutat be az Apple, de a szlogen alapján valószínűleg csak iPodokat, az egyre jobban várt Tablet premierje vagy tolódik, vagy nem is lesz soha.

Amiért viszont mégis érdekes lehet az esemény, az maga Steve Jobs. A Piper Jaffray elemzője, Gene Munster szerint legalábbis a vezér végre visszatér a színpadra, hogy maga mutassa be a legújabb termékeket. Szerinte Jobs egy fejlettebb iTunes-t, iTunes Store-t, valamint kamerával felszerelt iPod touchot fog leleplezni, valamint pletykálnak még egy spéci Apple TV-előfizetésről is, utóbbi minket nyilvánvalóan egyáltalán nem érint.

Közben Shaw Wu, a Kaufman Bros. elemzője bejelentette, hogy szerinte meg nem lesz ott Steve Jobs az eseményen, de Wu annyi baromságot összehordott már, csak amióta az Appleblog létezik, hogy nem figyelünk oda rá, főleg, ha ilyen kellemetlen dolgokat állít.