Mától hivatalos, amit nemhivatalosan már tudtunk: Majoros Miklós elhagyta az Apple magyarországi disztribútor-vállalatát, helyette Szeidl Tibor került a bársonyszékbe. A sajtóközlemény:

Az Apcom, az Apple termékek kizárólagos hazai disztribútorának ügyvezető igazgatói pozícióját augusztustól Szeidl Tibor vette át. A képviselet stratégiai irányítása mellett a szakember feladatai közé tartozik az Apple termékek és megoldások értékesítési volumenének növelése, valamint a vállalat kereskedelmi struktúrájának további fejlesztése és bővítése.

Szeidl Tibor jelenlegi kinevezéséig közel egy éven át az Apcom fogyasztói üzletágának igazgatójaként az Apple termékek és megoldások viszonteladói hálózatokban való jelenlétének erősítéséért felelt, emellett részt vett az Apple termékek hazai valamint a közép- és kelet-európai régió retail értékesítési stratégiájának kialakításban is.

 

Az Apcom-ot megelőzően kilenc éven át a Hewlett-Packard Magyarország nyomtatási és képalkotási üzletágának kiskereskedelmi láncokért felelős menedzsereként tevékenykedett. Ezen időszak alatt aktívan részt vett az üzletág kereskedelmi stratégiájának kialakításában, valamint az értékesítést támogató marketing koncepciók kialakításában. A harmincöt éves szakember három gyermek édesapja.