A jelek szerint nem fér a bőrébe az új operációs rendszer, nagyon ki akar már törni Cuperinóból. Akik korábban előrendelést adtak le a Snow Leopardra, arról számoltak be, hogy a rendelésük átment "szállításra előkészítve" státuszba. Ez egyrészt azt jelenti, hogy nem változtathatnak a rendelés feltételein, másrészt pedig azt, hogy valószínűleg készen vannak a nagy, fekete x-es egységcsomagok.

Japánban állítólag már tévedésből be is csomagolták az operációs rendszert egy Mac mini mellé, az ottani Engadget egy olvasója közölte ezt a fotót. Fotosopguruk biztosan megtalálják a gyanús foltokat a képen, én csak szimplán nem hiszem, hogy ekkora baki történhetne.

Mindenesetre továbbra is augusztus 28-as megjelenésben reménykednek azok, akik nem bírják tovább a stresszt, Open CL-t akarnak, Grand Centralt akarnak, kicsit és gyorsat akarnak, de azonnal. Néhány online Apple Store ugyanis múlt héten ezt a dátumot jelezte ki megjelenési időpontnak, néhány órával később azonban visszaállították ezeket a "szeptember" szövegre.

Én azért nem hinném, hogy a Snow Leopard hivatalos üstdobszimfónia és keynote-os lepellerántás nélkül kerülne ki a boltok polcaira.