Az Onion eddig sem ment a szomszédba egy kis baromságért, gondoljunk csak a billentyűzet nélküli MacBookról készített riportra, de most, ha lehet, még tovább ment a kamu hírek írásával foglalkozó lap: beszámolt az iPhone 3Gi-ről, ahol az „i” az invisible-t jelenti.

Igen, arról van szó, hogy a telefon láthatatlan, de ha valaki őszintén hisz az Apple-ben, akkor hirtelen láthatóvá válik az iPhone, sőt, ilyenkor még az is kiderül, hogy soha szebbet ember még nem alkotott az új mobilnál. És ne felejtsük el, hogy nemcsak a legszebb, de a legkönnyebb, legvékonyabb iPhone-ról is van szó ever, aminek a kijelzője elképesztően jó minőségű, és ami sokkal gyorsabb hardvert kapott elődeinél.

Phil Schiller állítólag azt mondta róla, hogy „olyan könnyű, mint a levegő”, és hogy „olyan vékony, mintha itt sem lenne”.

Természetesen nem létezik iPhone 3Gi, az Onion viszont már megint tökéletes pontossággal és remek humorérzékkel figurázott ki egy olyan jelenséget, amiről így egymás közt azért valljuk be: létezik.