Ismét információt kaptunk az iPhone 3GS készletekről:

Újabb, a korábbiaknál nagyobb szállítmány érkezett a iPhone 3GS-ből, így a T-Mobile a jövő héten megkezdi a továbbra is hosszú várólistára feliratkozott vásárlók kiértesítését. Emellett a T-Mobile korlátozott számban, T-Mobile ikon csomaggal vagy meglévő ügyfelek számára készülékcsere esetén a iphone.t-mobile.hu oldalon az interneten is forgalomba hozza az iPhone 3GS-t. Az interneten keresztül megrendelt készülékeket a szolgáltató az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítja.

A július 31-én Magyarországon is bevezetett, világszerte nagy sikert aratott új iPhone 3GS iránt továbbra is nagy az érdeklődés, az első és a második szállítmány rendkívül gyorsan elfogyott, és vásárlási szándékukat jelezve változatlanul sokan iratkoznak fel a várólistára.

Az iPhone 3GS-re vonatkozó aktuális, kibővült üzletlista és az iPhone 3GS készülékkel kapcsolatos további információk az iphone.t-mobile.hu oldalon találhatók.
 

Na kérem. Nem tudom, hogy a Kínába eladott ötmillió készülék miatt kell-e nekünk szívnunk, de továbbra sem tűnik úgy, hogy az Apple a szükséges mennyiséget tudná szállítani. Mondanom sem kell, ez senkinek nem jó.

De legalább valamennyi készülék marad a várólistásokon kívül is.

update: mint megtudtam, árcsökkentés is lesz, de csak az iPhone 3G esetében. A 16 gigabájtos fekete iPhone 3G ára ikon csomagban ugyanannyi lesz, mint a fehéré (meg mint a 8 gigabájtos feketéé). Ez nagyjából azt jelenti, hogy a kisebbik fekete iPhone 3G-t nem lehet majd eladni, ha egyáltalán van még belőle.