A T-Mobile közleménye:

Pénteken újabb szállítmány érkezett az iPhone 3GS készülékből. Az új iPhone sikerét jelzi, hogy az üzletekben folyamatosan nagy az érdeklődés, sokan jelzik vásárlási szándékukat. A T-Mobile az új készletből igyekszik a várólistára feliratkozottak számára biztosítani a készüléket, de a különösen nagy érdeklődés miatt az újabb szállítmány a jelenleg ismert igényekre sem lesz elegendő.

 

A várólistán szereplőket a T-Mobile sorrendben, az általuk megadott elérhetőségen keresni fogja. A szolgáltató azt kéri, hogy az értesítésig minden érintett legyen türelemmel.  Az iPhone 3GS-t vásárolni szándékozóknak a T-Mobile továbbra is azt javasolja, hogy elsősorban az értékesítésre kijelölt üzletekben jelezzék ezirányú igényüket.

 

Az iPhone 3GS-re vonatkozó aktuális üzletlista és az iPhone 3GS készülékkel kapcsolatos további információk a http://iphone.t-mobile.hu oldalon találhatók.

Vagyis a várólistások örülhetnek, a többieknek meg nudli a fülbe. Valószínűleg a közeljövőben sem érkezik nagyobb szállítmány az Apple-től, úgyhogy marad a lista. Erre sajnos nem lehet a webshopban feliratkozni, marad a személyes megjelenés a T-Pontokban.