Eljött a nagy nap, megszületett az Appleblog új dizájnja. Sokat szívtunk a jelenlegivel, persze nem a megalkotásával, az körülbelül egy órát vett igénybe. De az elmúlt másfél évben nem volt olyan kitartó kommentező, aki ne említette volna meg legalább egyszer, hogy a blog jó, a dizájn szar. Tudtuk ezt mi is, viszont sem időnk, sem tehetségünk nem volt foglalkozni a váltással, úgyhogy vártunk, amíg megtaláljuk a megfelelő embert, aki képes lesz elkészíteni álmaink Appleblog-dizájnját.

Hát most elkészült, lehet ünnepelni:

 

Ezúton szeretnénk megköszönni Tóth Tamás dizájnernek a remek munkát. Sokat szívott vele, de szerintünk végül egy stílusos, minimalista oldalt sikerült összehozni. És persze mindenképp szeretnénk felhívni a figyelmeteket további munkáira, csak ajánlani tudjuk, mert korrekt, időre szállítja, amit megrendelünk tőle, és minden kívánságunkat szó nélkül teljesítette.

Ezenkívül most megköszönjük mindenkinek az ötleteket, a dizájnterveket, a fejlécterveket, a kritikákat és a bíztatást. Következzenek tehát az időközben beérkezett, meg nem valósult tervek.

Először is kiemelnénk Hosszú Zoltán komplett dizájntervét, aki ugyancsak sokat dolgozott ezen a projekten, de végül nem az ő munkáját választottuk. Bár kétségkívül színvonalas dizájn volt, mi ragaszkodtunk a minimalista kinézethez. Íme Zoltán terve:

Más is készített tervet az oldalnak, ezúton köszönjük meg a Munkácsi Kristóf tervezte igényes kinézetet, ami így festett:

Gergő saját oldalának, a macvaltoztam.blog.hu dizájnját ajánlotta fel, hogy használhatjuk, mert ő újat tervez. Azóta sajnos már eltűnt a régi, de próbáljátok elképzelni, szép volt.

Fejlécekből is kaptunk jó néhányat. Legmeglepőbb, hogy a T-Mobile is küldött egy fejléctervet, amit ezúton is köszönünk. 

Aztán ott volt Wobe terve, ami szintén elveszett.

Dani terve:

CheeBee fejlécei:

Jederán György terve (sajnos már nem tudom elérni a fájlt).

És persze Almay Peti terve a Kajszibarack.blog.hu-ra, ami a mai napig látható, mint a legfőbb bunkerünk cégére:

Ha valaki kimaradt, kérjük hogy jelezze.

update: sűrű elnézések közepette megmutatjuk Romantée Conti, az inphoto.blog.hu szerzőjének logóját is: