Egyben a legkitartóbb is. Rövid pályafutása során Khalid Shaikh ugyanis 943 alkalmazást készített csapatával az Apple telefonjára a Mobilecrunch szerint. A 943 alkalmazás mindegyike bekerült az AppStore-ba. Nemrég az összeset kitörölték az online boltból, egytől egyig.

Az alkalmazásoknak nem volt köze sem a testnyílásokhoz, sem a brutális gyilkosságokhoz, egyszerűen csak kitiltották a fejlesztőt, miután szerzői jogi problémákat talált az egyik alkalmazásban. A szokásos eljárás során ilyenkor a fejlesztő valamennyi programját törlik az AppStore-ból. Kilenc hónap munkáját, ami alatt napi átlagosan 3-4 alkalmazást készített a 26 többnyire pakisztáni alkalmazott.

Az alkalmazások ugyan nem sértették a jó ízlést, viszont bevallottan szarok voltak. Khalid Shaikh bevallása szerint a "kevesebb érték, több lóvé" elv híve volt, vagyis sok használhatatlan programot árult drágán, hátha. Általában különféle internetes hírforrásokból gyűjtött össze cikkeket, ezeket a csokrokat 5 dollárért árulta. Ilyen volt például a “US Army News” hazafiknak vagy a “Skin Care Updates” bőrbetegeknek.

Béke poraikra.