Nem tudom, hogy most ez valami új pletyka, vagy a régiek kezdték el újra a hülyeségüket, mindenesetre feléledt a súgdolózás a touchscreen tabletről szinte valamennyi Apple tematikájú oldalon. Nem hiszem, hogy lenne komoly alapja, de hogy ti se maradjatok le a csiripelésről, megosztom veletek, mit lehet tudni.

Egyrészt az eszköz állítólag 800 dollár lesz, ami egyébként reálisnak hangzik. Októberben érkezne a 9,7 colos a kijelző, vagyis egy érintőképernyő néhány centiméteres fekete kerettel. Nagyjából egy Modbookot képzeltek el, csak kisebben:

Az Axiotron terméke egyébként a mai napig sokaknak fehér folt, és úgy beszélnek egy hasonló megoldásról, mintha sosem láttak volna ilyet. Persze a Modbookok gyakorlatilag a MacBookok átalakított verziói, ráadásul 2300 dollártól indulnak, szóval a hasznosságuk nem értelmezhető teljes határozottsággal.

Az is nagy kérdés, hogy mi lenne az új Apple tablet házában, mert hogy Atom nem, az biztos. Más források szerint a PA Semi, az Apple korábbi beruházása készül el addigra valami spéci processzorral. A Venture Beat úgy tudja, a processzorfejlesztő teamet két részre osztották: az egyik a jövő iPhone-jainak processzorát, a másik tablet eszközökbe illeszthető megoldást terveznek.

Ti mit gondoltok, alaptalan pletyka, vagy összeállnak a mozaikdarabok?