Tovább folytatja világhódító útját az Apple mobilja. Most már Ázsiában is szedi áldozatait, a hétvégén például Szingapúrra csapott le, ahol a beszámolók szerint két-háromezer ember állt sorba, hogy az elsők közt jusson a 3GS-mobilhoz. Mindez azt is mutatja, hogy néhány okostojás véleményével ellentétben a technológiai újításokra fogékony távol-keleti országokban is népszerű a készülék, aminek tehát a lemaradása a helyi típusokhoz képest mégsem olyan drasztikus, mint az néhányan állítják.

Ja, és nyugaton még mindig nem fogták fel, hogy a premierkor csekélynek tűnő érdeklődés mivel magyarázható: néhány lap megemlíti, hogy bár Amerikában rövidebbek voltak a sorok a korábbiaknál, Szingapúrban nagyon sokan várták a mobil érkezését. Az a tény egyáltalán nem zavarja az újságírükat, hogy az Egyesült Államokban vagy ezer Apple és AT&T-üzletre oszlott el a tömeg, a közel ötmilliós szigetállamban meg egyetlen bolt előtt tömörültek az érdeklődők.

Kíváncsian várom, mivel készül itthon a T. A tavalyi buli tényleg remek volt, gondolom a 3GS-modellhez azért már nem csapnak majd akkora felhajtást.