A BeautyMeter tulajdonképpen egy speciális képmegosztó alkalmazás (volt), ahol bárki feltölthetett magáról csábos pózokban készített felvételeket, amiket aztán a többi felhasználó értékelt. Így azok a lányok, akik totál beindulnak a "szavazás" és a "szépségverseny" fogalmaktól, érezhettek egy kis népszerűséget, vagy mit tudom én, miért jó ez az embereknek.

Történt aztán, hogy egy tizenöt éves lány is úgy gondolta, elég érett a teste ahhoz, hogy szavazzanak róla, így hát eldobta a pólót, lehúzta a bugyit (akik látták, állítják, hogy szőrös a muffja), és készített egy teli alakos képet magáról a tükör előtt.

Ez még a 17+ cenzúrán is kiverte a biztosítékot, így aztán az Apple eltávolította a programot az AppStore-ból. A hét kérdése a következő: meddig bírják ezt a cupertinóiak? Negyvenmillió eladott készülék, mindegyike pornóra éhes tulajdonossal, akik képeket, videókat osztanak meg egymással. Lehetséges egy ekkora tartalmat szűrni? Mit talál ki az Apple, ha elönti az illegális tartalmak özöne?