Megbízható források megerősítették, hogy ha nem is a hónap elején, de a következő hét végétől már kezdhetjük várni az iPhone 3GS megjelenését itthon is. A tárgyalások ezzel kapcsolatban még nem zárultak le, így sok kérdés továbbra sincs eldöntve, egy azonban biztos: az iPhone 3GS-t Magyarországon továbbra is kizárólag a T-Mobile forgalmazza.

Annak ellenére, hogy Schiller valamivel több mint három hete bejelentette Magyarországot, mint a júliusi premier egyik helyszínét, még csak most jutottak el odáig, hogy biztosra lehet mondani a dolgot. Szóval jön a digitális iránytű, a szebb fotók és videók, a hangvezérlés, 7.2 Mbps-os HSDPA (mobilszolgáltatók, felkötni a gatyát), hosszabb akkuidő, Cortex V8-as processzor és persze a sebesség. Készüljetek.

Pontos időpont egyelőre senki előtt sem ismert (legfeljebb a T-Mobile-os takarítónők tudnak pontos dátumot), de én azt tippelem, hogy a napokban megállapodnak a részletekben, jövő héten elkezdik a szervezést, és talán már a 13-ával kezdődő hét végén jöhet a lepellerántás.