A magyar T-Mobile-os kapcsolatom nem nyilatkozott az ügyben, tartok tőle, hogy egyelőre ők sem tudják az árakat. A birodalom nem adta még tudtukra.

Azonban van már néhány ár Európából, Hollandiában például nem csinálnak ekkora titkot a dologból: gnl linkje szerint a 30 eurós díjcsomaggal 100-200 euró (16 és 32 gigás), a 45-össel 30-120 euró, míg a 65 eurós díjcsomaggal (500 perc és SMS, korlátlan adatforgalom) 0 vagy 60 euró lesz az iPhone 3GS.

Jofkovnak hála kaptam infót az olasz kártyafüggetlen modellekről is, eszerint a heves vérű bambinik 619 euróért vehetik meg a 16 gigás, 719 euróért a 32 gigás iPhone 3GS-t.

A beszmacen már árulják 129 000 és 210 000 forint között a még meg sem jelent készüléket, ami azért elég gyanús. Hívtam, de nem vette fel a telefonját a hirdető, pedig érdekelt volna a forrás.

Csaba holnap kipróbál egyet, és megosztja velünk a tapasztalatait.

A magyar T-Mobile-tól egyelőre csak annyit sikerül megtudnom, hogy mennyibe kerül az MMS az ikon díjcsomagban, sokan kérdeztétek, itt a válasz. Munkanapokon és munkaszüneti napokon külön árak vannak, csakúgy mint a többi díjcsomag esetében, és az összegek is ugyanazok.

A T-Mobile előfizetőnek vagy e-mail-re küldött MMS 72 Ft és 36 Ft
Egyéb előfizetőnek küldött MMS 120 Ft és 60 Ft

Egyelőre nem tervezik beépíteni az ikonba az MMS-t, de kommentben jelezzétek, ha lenne erre igény, én meg továbbítom a kérést az illetékesek felé. Aztán persze lesz ami lesz.

Ha találtok még árakat a szolgáltatók honlapjain, várjuk szeretettel.