A MagSafe kábel alapvetően egy halálosan vidám, joviális madzag, csak időnként megpróbál kiirtani egész családokat. Ken Brinkman egy unibody MacBook Pro tulajdonosa volt, amíg fel nem gyulladt a kábel. A fickó hajnalban ébredt arra, hogy valami bűzlik, elkezdte keresni a szag forrását, és akkor látta, hogy a fej mögött megtört vezeték elkezdett lángolni. Ken szerencsésen megúszta az esetet, de úgy tűnik, némi bizalmi deficit alakult ki benne az Apple laptopjával szemben.

Én meg miközben írom a postot, gyanakodva nézek a saját MagSafe-emre. Bár kívül még nincs nyoma annak, hogy rövidesen felgyulladna, minden alkalommal sokat kell mozgatni a fejet ahhoz, hogy elkezdje tölteni a gépet. Van, hogy a MacBookom nem is látja a kábelt, máskor csak annyit jelez, hogy bár a konnektorba van dugva, nem tölt, aztán némi mozgatás, nekifeszítés, nyomkodás után elindul az elektromos folyó.

Viszont az iPhone-om kábele határozottan megtört, látszanak a vezetékek meg minden, szóval ha az Apple úgy dönt, hogy elpusztít engem, akkor már meg is vannak az eszközök a kezében.