Na, sorolom az összes sztereotípiát, amit a franciákról ismerek: csigazabálók. Büdösek, mert nem fürödnek. Jó szeretők. Poligámok. Idióták. Jó borokat termelnek, sőt a legjobbat.

Most képzeljünk el egy büdös idiótát, akinek egyfolytában lóg ki egy csiga a szájából, emellett olyan altesti adottságokkal bír, hogy alig tudja elhessegetni magától a nőket (vagy a pasikat). Ja, és mindent tud a borokról.

Csupa ilyen ember vette körül utazónkat és Csutkaa-t, amint az Eiffel-torony alatt felfelé bámultak. A több mint 300 méteres monstrumot Gustave Eiffel kezdte el építeni 1889-ben. A félelmetes szerkezet építése során csupán egy ember halt meg, hatodannyi, mint az M6-os építése során eddig. Pedig az tök lapos.

A franciák ennek ellenére sem mindig szerették a tornyot. Sokáig azon a véleményen voltak, hogy a monstrumot leginkább fel kellene robbantani. Ezen a véleményen volt Hitler is, de őt a franciák még jobban utálták, ezért aztán kénytelenek voltak megszeretni a tornyot. Annyira utálták a kis köpcöst, hogy látogatása tiszteletére elvágták a felvonó köteleit, így Hitlernek gyalog kellett felmásznia 1940-ben.

Úgy kell neki.