Szóval ma igazi csemegével szolgálhatok nektek, Zsiros Anna után itt a második hazai Apple-celeb: Zimányi Linda. A fotót gb-től kaptam, jól látható, ahogy a 23. születésnapját másfél hónapja ünneplő lány egy iPhone-nal érkezett a múlt csütörtöki FHM-bulira. Úgy tűnik, valami Vaja-tokban hordja a mobilt, gondolom őt is Handrás beszélte rá a vásárlásra, ahogy mindenki mást is megpróbál meggyőzni a vételről az országban.

Lindáról egyébként annyit kell tudni, hogy 2001 környékén tűnt fel, mint a Miss Cyberspace Hungary Gála szépe (kis családi kötődés, hogy ezen még az unokatestvérem is indult, csak nem nyert, pedig ha látnátok...), aztán ha jól emlékszem, amíg az eredeti nem itta/szülte/tetoválta/borotválta szét magát, ő volt a magyar Britney Spears, majd miután kezdett ciki lenni egy lerobbant celeb k-európai alteregójaként élni, önálló karrierbe kezdett, azóta gondolom énekel.

Mindenesetre a Sztárlexikon szerint kilenc évig tanult zenét (ahogy mindannyian, hiszen az az oktatási rendszer része), szolfézsórákra járt, két évig énekelni tanult, a diploma megszerzése után ügyvédként szeretne dolgozni.

Simán lehet, hogy nem, de a leírás szerint hajadon, tehát uraim, ha világ életükben egy 176 centiméter magas szőke ügyvédnőre vágytak, aki ráadásul iPhone-nal kommunikál, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom: Linda!