Na, fogadjunk, hogy nem találjátok ki egyből, mit látunk a képen. Egy katona emeli beleegyezően a karját, vele szemben a munkásmozgalom néhány tagját láthatjuk, van néhány 18 év körüli tarkó is a képen, és persze látszólag mindenki részeg. Így belegondolva csak egy főiskolai vagy egyetemi buli lehet.

Utazó iPhone-unk világ körüli útja közben megtisztelte hazánkat is, budapesti bulira vágyott, sörre vágyott, üveges tekintetre vágyott (neki is az van). Április 24-én a Kandós Ifjúsági Napok keretében a KIN-kupán vett részt Cyberbird-del. "Nagyon jól érezte magát a KINFO csapat színeiben, és bőszen videózott is, nehogy bármiről is lemaradjon", számolt be kísérője az eseményekről. "A képen azt látjuk, ahogy több száz BMF-es diák várja, hogy előhozzák a kupát, és egy kis beszéd és sok mókás attrakció keretében megnyissák a 24 órás őrült vetélkedőt".

Én, bár valaha jártam a fent nevezett felsőoktatási intézménybe, sosem gondolkoztam 24 órás vetélkedőben, nem is tudom, hogyan lehet bírni addig folyamatos ivás mellett. Egy kis bokorban alvás biztosan belefért a szabályokba.