Ugyan a sajtóközlemény még nincs kint, de a T-Mobile üzletszabályzatai között már megtalálhatóak az új ikon 200-as díjcsomag árai. Eszerint ötezer forintos havidíjért cserébe 200 lebeszélhető percet kap az ügyfél, valamint 1 giga adatforgalom és 100 darab hálózaton belül küldött sms is tartozik az ajánlathoz. Én meg csak lesek.

Van nekem ugyanis egy Vodafone-os előfizetésem, ami ugyanennyiért ugyanennyi percet, csak éppen 200 megabájtos adatforgalmat biztosít. Nemrég még ez volt kategóriájában a legjobb ajánlat a piacon. Igaz, hogy a T-Mobile-nál 35 forint a pluszperc, a Vodánál meg 27, de ebből nem keletkezhet akkora különbség azoknak, akik 200 perc körül beszélnek.

A csomaghoz továbbra is hűségidővel egybekötött iPhone 3G-t kell vásárolni, de szerintem mások is szívesen kérnének belőle. Nem kapnak.

Gomzolnak köszi a linket.

update: kijött a sajtóközlemény is, amiben a fentieken kívül ez áll:

Jelentős részben a T-Mobile ikon csomagoknak, és a havi díjban foglalt adatforgalomnak is köszönhetően az iPhone 3G-t használó ügyfelek különlegesen nagy arányban, 97%-ban internetezésre is használják készüléküket, azaz közel annyian interneteznek vele, mint amennyien telefonálásra vagy SMS-küldésre használják! A népszerű funkciók közé tartozik még a zenelejátszás, a kamera, a GPS, és nagyon sokan, az ügyfelek közel háromnegyede e-mailezik is az iPhone 3G-vel.

 

A T-Mobile ikon díjcsomagok esetében a hangposta hívások és belföldi, valamint külföldi előfizetőkkel folytatott beszélgetések számlázása egyperces egységekben történik. A T-Mobile ikon csomagok 12 vagy 24 hónapos hűségszerződés megkötése mellett vehetők igénybe.