Először is munkába állt Mark Papermaster, akinek kálváriáját az IBM-mel és az Apple-lel most nem írom le még egyszer, lényeg az, hogy a 2008 októberében az IBM-nél felmondott szakértőt volt cége beperelte, amiért konkurens vállalathoz áll, ezért aztán csak most tudott először ceruzát hegyezni a cupertinói Hardware Devices Engineering részleg vezetőjeként. Rossz nyelvek szerint a valódi feladata a PA Semi nevű Apple leányvállalat processzorfejlesztésének irányítása, ugyanis Papermaster ahhoz ért igazán. Persze a bíróság előtt ezt tagadta.

Bob Drebin is helyet kapott az igazgatói csapatban, ő korábban az AMD-nél volt vezető beosztásban a Graphics Products Groupnál. Grafikai eszközök fejlesztésének területén elég jelentős tapasztalatokat szerzett meg az évek alatt, az Apple-nél valószínűleg a Snow Leopard Open CL-es gondjait bízzák rá.

Tulajdonképpen a jelenlegi két legérdekesebb terület kapott új gazdát: az egyik a jövő kézikütyüjeihez fejlesztett saját processzor, a másik a grafikus mag kihasználása nemgrafikai feladatokra, ami a Snow Leopard operációs rendszernek az egyik legjobban várt ficsöre. Mindent bele, fiúk.