Felpörögtek a hazai események, én meg csak kapkodom a fejem. Pénteken kiderült, hogy rövidesen átveszi a hazai forgalmazás szerepét a HDSystől az Apcom, de hogy most egy tök új cégről beszélünk, vagy egy sima átnevezésről, az nem világos.

Bejelentették azt is, hogy az Apcom nem tekinti magát képviseletnek, sokkal inkább az Apple struktúrájába illeszkedő Authorized Distrubutornak, amiről fingom sincs, hogy mit jelent. Az Almalap szerint az új cég lélekben VAD, azaz Value Added is, ha ezzel a kijelentéssel össze akartak zavarni, akkor jelentem, sikerült.

Az átalakítás érinti az Apple.hu-t is, ami vagy megszűnik, vagy átkerül az amerikai Apple-höz, vagy átkerül az amerikai Apple-höz, akik megszüntetik, ahány helyen megírták a hírt, annyi a verzió.

De a legdurvább: kivégzik az Almalapot, mert a megszűnő (vagy a stafétát átadó (vagy új nevet kapó)) HDSys nem támogatja tovább a magazint, és egyébként sincs helye az Apple szerint a világon olyan lapnak, ami csak úgy össze-vissza kipakolgatja az oldalára az almalogót.

Vészjósló felhők gyűlnek a láthatáron, biztos, ami biztos, most lefoglaltam az kajszibarack.blog.hu-t, ha esetleg egy nap azért hívna Steve, mert roppant mód bosszantja a blogom neve.

Akkor én meg majd azt válaszolom, hogy engem meg az ő neve bosszant! 

Megpróbálok utánajárni, pontosan mi is történt, és a napokban jelentkezem az eredménnyel.