Pedig legutóbb még arról volt szó, hogy a Zune minden idők legnagyobb tévedése a Heterocephalus glaber után, és már maga Ballmer is temette a modellt, a legújabb pletykák szerint viszont nemhogy életben marad, de még szaporodik is a kis hamis.

Az Engadget számolt be arról, hogy jön a HD-névre keresztelt készülék, ami az iPod Touch konkurense lesz. Az első képek szerint sokat nem agyalt a redmondi cég, hanem a jól bevált recepthez nyúlt: ellopta a bevált koncepciót. Azért akadnak különbségek, ha hinni lehet ezeknek a képeknek, akkor a Zune kijelzője inkább 16:9-es lesz szemben az iPod 3:2-esével, és az sem lenne meglepő, ha több pixelt kapnánk a Microsofttól valamivel kevesebbért.

Mondjuk ez most, hogy lassan eladják az egymilliárdodik alkalmazást a Touchra/iPhone-ra, édeskevés, akkor kellett volna érintőképernyős kütyüvel a piacra lépni, amikor az iPod még a Classicnál tartott. Szóval kábé két és fél éve. Akkor ütött volna, most meg csak dühöngök azon, hogy a vállalatnak már megint nem sikerült semmi eredetivel előállnia.

Persze igazatok van, várjuk ki a végét. Hátha most az egyszer másként lesz.