Múlt hétvégén a Klitschko-Gomez meccset állítólag 11,5 millióan nézték a tévében, plusz az a 12 500 ember, aki a stuttgarti helyszínen élvezte a találkozót. Világlátott hőstelefonunk is meg akarta nézni, hogy milyen az, amikor összesen 217 kilogrammnyi, négy méter magas izom és zsír feszül egymásnak, és persze hogy ki kerül vízszintesbe. Egy ilyen világpolgár persze nem tévén, hanem élőben akarja látni a nyálfröccsenést, csonttörést, fogcsikorgatást.

Dewree zsebét szemelte ki magának, aki a harmadik menet előtt még megnézte, írtam-e új posztot, majd lefényképezte, ahogy nem. A képen egyébként látható még egy iPhone, akivel nagy utazónk flörtölt ugyan egy ideig, de mikor kiderült, hogy amaz még ki sem tette a lábát Németországból, megvetően odébbállt.

A meccset egyébként az ukrán nyerte. Utazónk nem neki szurkolt, de ennek egyszerű, gyakorlatias okai vannak: egy iPhone szereti, ha a legkisebb helyen minél több minden fér el egymás mellett. Szerinte Klitschko szerveit sokkal takarékosabban is össze lehetne zsúfolni.