Bár az Apple nem győzi hangsúlyozni, hogy a Snow Leopard elsősorban a motorháztető alatt rendezi majd át az erőviszonyokat, az új operációs rendszer premierjének közeledtével egyre több az új külsővel kapcsolatos pletyka. Most például az a hír járja, hogy a 10.6-os hamarosan megjelenő fejlesztői bétája már az új felhasználói felülettel, a márvánnyal érkezik.

Az új felület a pletykák szerint sötétebb, fényesebb lesz mint a jelenlegi Aqua, sokak szerint a legutóbbi iTunes és az iPhoto gördítőcsúszkái mutatnak már valamit abból, hogy milyen irányba tart az operációs rendszer. De a szakértők szerint komoly esély van arra is, hogy a mostanában nyilvánosságra került QuickTime X-fantáziakép egyes részletei is visszaköszönnek majd a Snow Leopardban.

Én mondjuk jobban örülnék annak, ha a külsőre fordított időt inkább a stabilitás és a sebesség fokozására fordítanák, mert szerintem a rendszer kinézetével épp semmi baj sincs, de ha van ötletetek arra, hogy a Snow Leo-nak miben kéne változnia a Leopardhoz képest, ne hallgassátok el, kommenteljétek be!