Így hívják a Mac OS X legújabb frissítését, ami a jelek szerint hamarosan érkezik. A 10.5.7 egyik újabb bétája került rövid időn belül a fejlesztőkhöz, ezzel is jelezve, hogy hamarosan kész lesz a végleges verzió.

Frissítették a rendszerben a Flash Playert, de a Safari4 beta még csak a 10.5.6-ra mászik fel. Még március vége előtt kijöhet a Leopard hetedik frissítése.

Az update-eket ezúttal római istenekről nevezték el, míg a korábbi OS-ek update-jei például színekről kapták a nevüket. A Mac OS 9 idején vörösborok neveit osztották ki a "point release"-eknek.

A pletykák szerint április végén a Final Cut Studiót is frissítik, az Apple profi videovágó szoftverét talán a továbbra is emlegetett március 24-i eseményen mutatják be. A korábbi híresztelések szerint a hónap végi rendezvény az új szoftverekről fog szólni, de többet még nem sikerült megtudni. Azt sem, hogy egyáltalán lesz-e valami a dologból, vagy csak egy asztali Macek megjelenése miatti találgatás akadt meg az információs csatornákban. Mindenesetre a 17-i összejövetel után egy héttel egy másikat is tartani elsőre nem hangzik túl logikusan.