Hát nem nevezném a világ legbiztosabb forrásának, de a Boy Genius Report azt állítja, hogy megtudott néhány részletet az új iPhone OS-ről. Az olvasható az oldalon, hogy MMS küldés-fogadás és tethering (Bluetooth-on és USB-n keresztül) is lesz az új rendszerben. Mondjuk az első személy szerint engem nem nagyon érdekel, a hivatalos tethering viszont már nagyon kellene (nem hivatalosan régóta többféle megoldás van a Cydiában).

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy az Apple hogyan tálalja (ha lesz ilyen) az MMS ficsört. Azt biztosan nem mondják, hogy rosszul mértük fel a piaci igényeket, ráadásul ez nem is biztos, hogy igaz. Arra a szövegre sem számítok, hogy "mivel a telefon feltörését sok esetben az MMS és a tethering miatt érezték szükségesnek a felhasználók", mert a jailbreak szót nem fogják kiejteni a szájukon.

Viszont ha valóban meg tudtak egyezni a mobilszolgáltatókkal a tethering bevezetéséről, az nekünk remek hír. Talán ez volt a része annak az új megállapodásnak, amiről Tim Cook beszélt legutóbb, és aminek egyik feladata lehet a feltörések visszaszorítása.