Az Apple tegnapi termékfrissítése mindenféle nagyobb cécó nélkül ment végbe, ezért aztán alig lehetett észrevenni, hogy nemcsak az asztali géppark változott. A 15 colos MacBook Pro modellben a processzor órajelét 2.53 gigahertzről 2.66 gigahertzre emelték, míg plusz háromszáz dollárért a 2.8 gigahertzes proci helyett 2.93 gigahertzeset kapunk. A laptopokhoz pedig ezentúl 256 gigabájtos SSD is kérhető. Az Airben továbbra is maradt a 128 gigás SSD.

A kínálat bővült még egy vezetékes billentyűzettel is, amiről hiányzik a numerikus pad. Árban megegyezik a nagyobbik testvérével.

A Time Capsule-t ezentúl MobileMe előfizetéssel együtt ajánlják, ugyanis a szolgáltatáscsomag része lett az is, hogy távolról mentse le az adatainkat a Leopard. Egy későbbi firmware update ugyanezt a korábban megvásárolt base station-ökön is lehetővé teszi majd, és mostantól akár külső USB-s merevlemezzel is lehetővé válik a távoli backup korábbi AirPort Extreme-eken.

A Time Capsule és az AirPort Extreme képesek lettek egyidőben 2.4 és 5 gigahertzen kommunikálni, így egyszerre tudnak adatforgalmat bonyolítani valamennyi Apple eszközzel a háztartásban. Az Apple már frissítette az AirPort Client programot, a Software Update-ben megtaláljátok.