Néhány olyan tipp következik, amiket ti is kifogásoltatok az új böngésző bétájában, de van rájuk megoldás. Az, hogy ezek ilyen gyorsan közkinccsé lettek, azt mutatja, hogy ezt a bétát már igencsak használatba vette a közösség.

Visszarakhatjuk a Tab bart, vagyis a füleket oda, ahol korábban is voltak. Indítsuk el a Terminalt, és ezzel a paranccsal próbálkozzunk:

defaults write com.apple.Safari DebugSafari4TabBarIsOnTop -bool NO

Ismét gyönyörködhetünk a kék töltősávban, ezt a két parancsot kell használni:

defaults write com.apple.Safari DebugSafari4IncludeToolbarRedesign -bool NO


defaults write com.apple.Safari DebugSafari4LoadProgressStyle -bool NO

Ezzel mondjuk a tabokra is ráteszi a régi töltőeffektet, ami az új füleken eléggé rondán néz ki, de ha mindkettőt átállítjuk, akkor persze nincs gond. Ezeken kívül az összes új látványficsört is kikapcsolhatjuk, a fent linkelt oldalon mindegyikhez megtaláljuk a parancsot. Ha valamit mégis visszaállítanánk, ugyanezeket az utasításokat használhatjuk, csak a végén a NO helyére írjunk YES-t.
    ⁃   
Barna0bas jelezte tegnap, hogy a 1password nem indul el neki az új böngésző bétájával. A program használóinak üzenik, hogy a legutóbbi 1password beta (2.9.9 beta 10) már tudja az új Safarit is. Az Updates fülön tegyünk pipát az Include beta verions opció mellé, és kérjük le a frissítéseket.