A pletykák szerint az Apple megkezdte a Mac OS X 10.5.7-es tesztelését, rövidesen egy nagy zsáknyi update-et kapunk. A tűzhöz közel állók szerint rengeteg javítás és kiegészítés kerül a Leopard új verziójába, ami elég kövér, 440 megabájtos lesz.

Annyit az Apple is elárult, hogy elsősorban a szinkronizációs hibákra, a Maillel, az AddressBookkal és a Safarival kapcsolatos problémákra kínál majd megoldást a .7-es update, de érintettek lesznek a grafikus meghajtók, a Time Machine, a képmegosztás, a MobileMe, az Airport és iCal, szinte minden.

A verziószámból nem nehéz kitalálni, hogy a mostani lesz a hetedik nagyobb javítás a Leopard 2007. októberi megjelenése óta. A legutóbbi frissítésre december 15-én került sor, a pletykák szerint egy-két hónapon belül azonban itt a .7-es.

Elvileg nemsokára persze piacra kerül a Snow Leopard is, bár ezt a verziószámból nem lehet kiolvasni: amikor a Tiger a 10.4.9-nél tartott, sok szakértő mondta, hogy a következő már biztosan a Leopard lett, erre az Apple kiadta a 10.4.10-et.

Elképesztően izgalman idők, oda se merek nézni, akármi is megtörténhet.