Dobpergést kérek, óriási hírem van: sikerült kialakítani az utazó iPhone-posztsorozat végleges koncepcióját!!! Ehhez képest annak eldöntése, hogy Intelt pakoljanak a Macekbe, az Apple belevágjon-e a mobiltelefon-bizniszbe, vagy a mostani dilemma az iMacekkel, higgyétek el, semmi. Dobpergés halkul.

Szóval a beküldött képek alapján úgy döntöttem, hogy a további zavarodott agyhalálok elkerülése érdekében egyféle képet fogadok el ezentúl. Csak olyan képet küldjetek, amin egy iPhone (végső esetben iPod Touch) van lefotózva valamilyen szép háttér előtt (pl. valamilyen szép háttér). Az iPhone-nal készített fotókat is elfogadom, de csak akkor, ha EGY MÁSIK iPhone-t kaptok vele lencsevégre. Csalni lehet, csak nem szabad.

Mai képünket Peti küldte be a Maldív-szigetekről, aki ott tölti a januárt. Remélem egyetértetek velem abban, hogy aki 30 fokban pihen a strandon, miközben honfitársai dideregve csúszkálnak az ónos eső maradványain, csak megvetést érdemel. Egyébként onnan üdvözöl minden Appleblog-olvasót.

Gyorsjelentés az országról: területét az India délnyugati részén található szigetek alkotják, csaknem száz sziget kizárólag a turisták részére van fenntartva. A szigetország legmagasabb pontja 2.4 méter a tengerszint felett, ezzel a jéghegyek gyorsuló olvadása miatt jó esélyekkel indul a Második, Az Atlantisz Sorsára Jutott Állam címért. A 2004-es cunami a maga négyméteres árhullámaival ennek megfelelően eléggé súlyos károkat okozott.

Közben meg nézzetek rá. A paradicsom.